• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Volkswagen Passat

Variant 1.4 TSI GTE Connected Series

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 17.500 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 244
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Navigatiesysteem full map
  • Velgen 'Nivelles' 17 inch lichtmetaal
  • LED koplampen adaptief
  • Cruise control
  • Trekhaak afneembaar
  • Apple Carplay/Android Auto

Algemene informatie

Kilometerstand 128.705 km
Bouwjaar 2016
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 30 december 2024
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken ND-008-S
Wegenbelasting € 133 tot € 146 per kwartaal

Over deze Volkswagen Passat

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Passat Variant heeft 128705 kilometer gelopen. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Passat Variant, bijvoorbeeld. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Volkswagen Passat Variant prima parkeersensoren die u een handje helpen. Ook is de Volkswagen uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Passat Variant samen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 6
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1395cc
Topsnelheid 225 km/h
Gewicht 1.635 kg
Trekgewicht 1.600 kg
Wielbasis 279 cm
Lengte 489 cm
Breedte 183 cm
Hoogte 152 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
Velgen 'Nivelles' 17 inch lichtmetaal Velgen 'Nivelles' 17 inch lichtmetaal Apple Carplay/Android Auto Apple Carplay/Android Auto Parkeersensoren (Park Distance Control) Parkeersensoren (Park Distance Control) Digitale radio-ontvangst 'DAB+' Digitale radio-ontvangst 'DAB+'
Exterieur
LED koplampen adaptief LED koplampen adaptief Trekhaak afneembaar Trekhaak afneembaar LED achterlichten LED achterlichten Parkeersensor voor en achter Parkeersensor voor en achter
Interieur
Cruise control Cruise control Lederen stuurwiel en versnellingspook Lederen stuurwiel en versnellingspook Lendesteunen (verstelbaar) Lendesteunen (verstelbaar) Airco (automatisch)
Infotainment
Navigatiesysteem full map Navigatiesysteem full map Stuurwiel multifunctioneel Stuurwiel multifunctioneel Spraakbediening Multimedia-voorbereiding
Veiligheid
Autonomous Emergency Braking Airbag bestuurder Anti doorSlip Regeling Hill hold functie
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Volkswagen Passat

Variant 1.4 TSI GTE Connected Series

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 17.500 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 244
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 17.500 (in. btw)

Vergelijkbaar aanbod