• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Toyota RAV4

2.5 Hybrid Style

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 23.690 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 387
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Lichtmetalen velgen 18"

Algemene informatie

Kilometerstand 86.167 km
Bouwjaar 2017
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken N-072-KR
Wegenbelasting € 267 tot € 292 per kwartaal

Over deze Toyota RAV4

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Toyota RAV4. Het is een auto uit 2017, op de teller staat een kilometerstand van 86167. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Deze Toyota RAV4 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ook DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2494cc
Topsnelheid 180 km/h
Gewicht 1.600 kg
Trekgewicht 800 kg
Wielbasis 266 cm
Lengte 461 cm
Breedte 185 cm
Hoogte 171 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Exterieur
Lichtmetalen velgen 18" Lichtmetalen velgen 18" LED dagrijverlichting LED dagrijverlichting Parkeersensor voor en achter Parkeersensor voor en achter Trekhaak Trekhaak
Overige
electronic climate control kunstlederen/microvezel bekleding extra getint glas achter Dab
Interieur
12Volt aansluiting 12Volt aansluiting Voorstoelen verwarmd Cruise control adaptief Binnenspiegel automatisch dimmend
Veiligheid
Autonomous Emergency Braking Airbag(s) side voor Verkeersbord detectie Airbag(s) hoofd voor
Infotainment
Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Spraakbediening Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Toyota RAV4

2.5 Hybrid Style

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 23.690 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 387
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 23.690

Vergelijkbaar aanbod