• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Tekna +

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 19.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 335
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 101.777 km
Bouwjaar 2018
Kleur blauw
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 27 december 2024
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken ZS-838-K
Wegenbelasting € 190 tot € 207 per kwartaal

Over deze Nissan QASHQAI

De Nissan Qashqai is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto is van 2018 en heeft 101777 kilometer op de teller staan. Een robuuste viercilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Een lederen interieur staat al decennia voor stijl en klasse. Ook bij deze Nissan Qashqai. Deze Nissan Qashqai legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur en versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Deze Nissan Qashqai is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze Nissan, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 6
Vermogen 141 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1332cc
Topsnelheid 193 km/h
Gewicht 1.275 kg
Trekgewicht 1.300 kg
Wielbasis 265 cm
Lengte 439 cm
Breedte 181 cm
Hoogte 162 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Cruise control Voorstoelen verwarmd Airco (automatisch) Lederen bekleding
Infotainment
Navigatiesysteem full map Rondomzicht camera Spraakbediening WiFi voorbereiding
Exterieur
LED koplampen Panoramadak Lichtmetalen velgen 19" Dakrails
Veiligheid
Autonomous Emergency Braking Dodehoek detector Airbag(s) hoofd achter Airbag bestuurder
Overige
Apple Carplay/Android Auto Panoramisch glazen dak Bose® premium audiosysteem, 8 luidsprekers Dab

Video's

Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Tekna +

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 19.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 335
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 19.900

Vergelijkbaar aanbod