• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Mercedes-Benz A-Klasse

180 Business Solution AMG Upgrade Edition

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 19.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 335
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 98.758 km
Bouwjaar 2018
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 12 mei 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken T-661-BJ
Wegenbelasting € 190 tot € 207 per kwartaal

Over deze Mercedes-Benz A-Klasse

Met deze prachtige Duitse auto geniet je van grensverleggende technologie, uiterst comfortabele rijeigenschappen en een indrukwekkende bouwkwaliteit. Lekker sportief en een tikkie stoer: de AMG-styling geeft een hele dynamische uitstraling. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, sportonderstel, halflederen bekleding en warmtewerend glas.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Even switchen naar de verkeersinformatie? Ook dat kan met één druk op de knop van de audiobediening op het stuur. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, airconditioning en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en deze Mercedes-Benz staat voor u klaar!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 7
Vermogen 122 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1595cc
Topsnelheid 190 km/h
Gewicht 1.295 kg
Trekgewicht 1.200 kg
Wielbasis 270 cm
Lengte 438 cm
Breedte 178 cm
Hoogte 146 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Exterieur
AMG-styling Lichtmetalen velgen 18" LED koplampen Warmtewerend glas
Interieur
Lederen/stof bekleding Cruise control Voorstoelen verwarmd Airco
Overige
Achteropkomend verkeer waarschuwing Garmin® MAP PILOT (navigatie module voor Audio 20 CD) High-performance led-koplampen met led-grootlicht en led-dimlicht Stoelverwarming voor
Infotainment
Navigatiesysteem full map Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding Audio installatie
Veiligheid
Autonomous Emergency Braking Airbag(s) hoofd voor Hill hold functie Anti doorSlip Regeling
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Mercedes-Benz A-Klasse

180 Business Solution AMG Upgrade Edition

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 19.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 335
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 19.900

Vergelijkbaar aanbod