• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Land Rover Range Rover Sport

5.0 V8 510pk Supercharged Autobiography Dynamic

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 49.950 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 815
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Xenon koplampen

Algemene informatie

Kilometerstand 137.805 km
Bouwjaar 2016
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 10 januari 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken N-524-LB
Wegenbelasting € 446 tot € 488 per kwartaal

Over deze Land Rover Range Rover Sport

Deze auto is nieuw in onze voorraad. De auto wordt op dit moment gepoetst. Meer foto's zullen zo spoedig mogelijk volgen.

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Land Rover Range Rover Sport uit 2016. Er staat 137.987 kilometer op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Met de lederen stoelen is deze Land Rover comfortabel en stijlvol. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde en geventileerde achterbank. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, geluidsisolerende ramen, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Ook is er een 360-graden camera aan boord. Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem van Meridian. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Adaptive cruise control houdt, naast het automatisch vasthouden van de ingestelde snelheid, ook voldoende afstand van uw voorligger. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, usb-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Land Rover Range Rover Sport samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Land Rover Range Rover Sport als zich een noodsituatie voordoet.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Land Rover te reserveren.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 510 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5000cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 2.276 kg
Trekgewicht 3.500 kg
Wielbasis 292 cm
Lengte 495 cm
Breedte 198 cm
Hoogte 182 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Airco (automatisch) Voorstoelen verwarmd en geventileerd Cruise control adaptief Cruise control
Overige
Xenon koplampen Xenon koplampen extra getint glas achter extra getint glas achter Harddrive satellietnavigatiesysteem Stoelbekleding in Oxford geperforeerd leder
Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk Audio installatie premium Spraakbediening Multimedia-voorbereiding
Exterieur
Elektrisch glazen schuif-/kanteldak Elektrisch glazen schuif-/kanteldak Metaalkleur Metaalkleur bi-xenon koplampen Lichtmetalen velgen 21"
Veiligheid
Alarmsysteem Airbag bestuurder Airbag(s) side voor Bandenspanningscontrolesysteem
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Land Rover Range Rover Sport

5.0 V8 510pk Supercharged Autobiography Dynamic

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 49.950 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 815
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 49.950

Vergelijkbaar aanbod