• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Ford Transit Custom

320 2.0 TDCI L2H1 Trend

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 31.750 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 518
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Apple Carplay/Android Auto
  • Airco (automatisch)
  • Achteruitrijcamera

Algemene informatie

Kilometerstand 11 km
Bouwjaar 2024
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 3
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Wegenbelasting € 166 tot € 166 per kwartaal

Over deze Ford Transit Custom

Lengte/hoogte: L2H1

Go Further, is de filosofie van Ford. Een vooruitstrevend motto dat ook bij dit model tot z'n recht komt. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Ook LED koplampen, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Een paar spetters of een donderbui? De regensensor weet het als eerste en reageert precies goed! De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar!

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Ford in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

De totale rijklaarprijs voor deze bus is €31.750 + €750 afleverkosten = €32.500 excl. BTW.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Transit Custom aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 6
Vermogen 136 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1996cc
Gewicht 1.836 kg
Wielbasis 350 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Exterieur
Grootlichtassistent Grootlichtassistent LED koplampen LED koplampen Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Verwarmde voorruit Verwarmde voorruit
Overige
Apple Carplay/Android Auto Apple Carplay/Android Auto Rijstrooksensor met correctie Rijstrooksensor met correctie multimedia scherm groot multimedia scherm groot loop assistent
Interieur
Airco (automatisch) Airco (automatisch) Elektrische ramen voor Elektrische ramen voor Keyless start Keyless start Tussenschot volledig Tussenschot volledig
Veiligheid
Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Anti Blokkeer Systeem Anti Blokkeer Systeem bots waarschuwing systeem bots waarschuwing systeem Elektronisch Stabiliteits Programma
Infotainment
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth WiFi voorbereiding

Video's

Ford Transit Custom

320 2.0 TDCI L2H1 Trend

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 31.750 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 518
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 31.750 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod