• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Ford USA F-150

Tremor 3.5L EcoBoost 406pk SuperCrew 4x4

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 60.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 993
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 67.915 km
Bouwjaar 2022
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof LPG gas
Carrosserievorm Pick-Up (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 21 juli 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken VPK-17-F
Wegenbelasting € 212 tot € 212 per kwartaal

Over deze Ford USA F-150

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford F-150 Tremor. De auto is van het bouwjaar 2022 en is van de eerste eigenaar. Een zescilinder 3.5L EcoBoost-motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, zwarte hemelbekleding, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LPG-installatie en start-stopsysteem.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Daarnaast hebben wij parkeersensoren aan de voorkant gemonteerd, om het parkeren nog gemakkelijker te maken. In deze F-150 Tremor vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Het multimediasysteem bevat onder andere (draadloze) Apple Carplay en Android Auto, bestuurdersassistentie, de bediening van de zone-verlichting, een achteruitrijcamera, snelle toegangsfuncties en een navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop, zelfs op afstand. De uitrusting van deze Ford is met isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze Ford bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Om deze Ford echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 10
Vermogen 405 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 3490cc
Topsnelheid 170 km/h
Gewicht 2.342 kg
Trekgewicht 3.500 kg

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Airco (automatisch) Cruise control Lederen bekleding Keyless start
Infotainment
Apple carplay Stuurwiel multifunctioneel Navigatiesysteem Bluetooth telefoonvoorbereiding
Overige
Verwarmbare voorstoelen Reservewiel
Veiligheid
Lane Assist Airbag(s) window Airbag(s) gordijn Anti doorSlip Regeling
Exterieur
LED dagrijverlichting Mistlampen voor Uitlaat sierstuk Sperdifferentieel
Milieu
Start/stop systeem Lpg installatie

Video's

Ford USA F-150

Tremor 3.5L EcoBoost 406pk SuperCrew 4x4

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 60.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 993
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 60.900 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod