• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Ford USA F-150

3.5L V6 Ecoboost SuperCrew

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 39.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 651
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Airco
  • Keyless entry
  • Cruise control
  • Audio installatie
  • Achteruitrijcamera
  • Apple carplay
  • Comfortstoel(en)

Algemene informatie

Kilometerstand 138.790 km
Bouwjaar 2018
Kleur rood
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof LPG gas
Carrosserievorm Pick-Up (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 02 november 2024
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken V-023-TD
Wegenbelasting € 231 tot € 231 per kwartaal

Over deze Ford USA F-150

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Ford USA F150 altijd de controle. Deze auto komt uit 2018. Met de EcoBoost-zescilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Ford USA over 370 pk en 570 Nm koppel. In deze Ford USA profiteert u onder andere ook van: trailer assistent, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Vanzelfsprekend is deze auto van dual-zone airconditioning voorzien. Daarnaast kunnen de multi-contourstoelen verwarmd en geventileerd worden. De auto heeft ook stuurwielverwarming. De ambiance-verlichting zorgt voor een gezellige en aangename sfeer in de auto. Via het scherm kunt u uw telefoon verbinden met Apple Carplay en Android Auto. Daarnaast is het multimediasysteem uitgerust met navigatie, DAB, een front- en achteruitrijcamera en bediening van de airconditioning.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford USA F150 samen. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg. De cruise control houdt zelf de ingestelde snelheid vast. De Ford waarschuwt ook voor achteropkomend verkeer met de Blind Spot Warning. In het terrein is deze auto zeker geschikt. Dit komt mede door de instelbare 4WD-keuzes. Daarnaast kunt u op het bestuurdersdisplay goed zien wat de Off-Road status is.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Vermogen 370 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 3490cc
Gewicht 2.463 kg
Trekgewicht 3.500 kg
Wielbasis 368 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Airco Airco Cruise control Cruise control Comfortstoel(en) Comfortstoel(en) Stuurwiel verwarmd Stuurwiel verwarmd
Exterieur
Keyless entry Keyless entry Panoramadak Panoramadak Dimlichten automatisch Dimlichten automatisch Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Infotainment
Audio installatie Audio installatie Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Apple carplay Apple carplay Radio Radio
Veiligheid
Bandenspanningscontrolesysteem Bandenspanningscontrolesysteem Anti doorSlip Regeling Airbag bestuurder Airbag(s) side voor
Overige
Aanhanger assistent Aanhanger assistent
Milieu
Lpg installatie Lpg installatie Start/stop systeem Start/stop systeem

Video's

Ford USA F-150

3.5L V6 Ecoboost SuperCrew

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 39.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 651
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 39.900 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod