• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Fiat Talento

1.6 MJ EcoJet L1H1 SX

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 14.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 251
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Parkeersensoren achter
  • Cruise control
  • Airco
  • Navigatiesysteem full map
  • Zijschuifdeur rechts

Algemene informatie

Kilometerstand 145.816 km
Bouwjaar 2019
Kleur zilver
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 10 februari 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken V-823-VJ
Wegenbelasting € 157 tot € 157 per kwartaal

Over deze Fiat Talento

Lengte/hoogte: L1H1

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze Fiat Talento een geweldige keuze! Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten... U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. En deze auto heeft ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 6
Vermogen 126 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1598cc
Topsnelheid 174 km/h
Gewicht 1.717 kg
Wielbasis 310 cm
Lengte 500 cm
Breedte 196 cm
Hoogte 197 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
Parkeersensoren achter Parkeersensoren achter Day Running Lights met LED verlichting Day Running Lights met LED verlichting Mistlampen voor Mistlampen voor Cruisecontrol met instelbare snelheidsbegrenzer
Exterieur
Zijschuifdeur rechts Zijschuifdeur rechts Lichtmetalen velgen 17" Lichtmetalen velgen 17" Metaalkleur Metaalkleur Buitenspiegels in carrosseriekleur Buitenspiegels in carrosseriekleur
Interieur
Cruise control Cruise control Airco Airco Lederen stuurwiel Lederen stuurwiel Elektrische ramen voor Elektrische ramen voor
Infotainment
Navigatiesysteem full map Navigatiesysteem full map Multimedia-voorbereiding Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel Stuurwiel multifunctioneel
Veiligheid
Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Airbag bestuurder
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Fiat Talento

1.6 MJ EcoJet L1H1 SX

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 14.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 251
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 14.900 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod