• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited Night

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 89.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.466
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 23 km
Bouwjaar 2024
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Pick-Up (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken V-23-GKR
Wegenbelasting € 231 tot € 231 per kwartaal

Over deze Dodge Ram

Alle technologie in de Dodge Ram 1500 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de achtcilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Boven uw hoofd schijnt de zon. Het licht valt binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En door het comfort van het lederen interieur geniet u van elke kilometer. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. Bij de uitrusting van deze Dodge horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en treeplanken.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control.

De Dodge Ram 1500 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5654cc
Gewicht 2.460 kg
Wielbasis 367 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Airco (automatisch) Luxe lederen bekleding Cruise control Elektrisch verstelbare passagiersstoel
Infotainment
Navigatiesysteem full map Radio Stuurwiel multifunctioneel Spraakbediening
Exterieur
LED koplampen Parkeersensor achter Parkeersensor voor Lichtmetalen velgen 20"
Veiligheid
Alarmsysteem Hill hold functie Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) hoofd achter
Overige
Rijstrooksensor met correctie multimedia scherm standaard Fabrieksgarantie LED mistlampen

Video's

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited Night

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 89.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.466
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 89.900 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod