• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited Night

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 89.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.466
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Volledig digitaal instrumentenpaneel

Algemene informatie

Kilometerstand 17 km
Bouwjaar 2024
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof LPG G3
Carrosserievorm Pick-Up (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge BTW
Wegenbelasting € 0 tot € 0 per kwartaal

Over deze Dodge Ram

Profiteer nu van ons scherpe aanbod en complete rijklaardeal!

Ontdek de ultieme combinatie van kracht, luxe en technologie met de nieuwe RAM 1500 Limited Night Edition, gehuld in het verbluffende Diamond Black metallic. Deze krachtige pick-up truck is niet zomaar een voertuig; het is een statement van stijl en prestatie.

Verover de weg met de volgende generatie RAM 1500 Limited Night Edition, standaard uitgerust met:
- RAMBox: Voeg extra gemak toe aan je avontuur. Met de RAMBox, geïntegreerd in de zijkanten van de laadbak, heb je altijd toegang tot extra opbergruimte voor gereedschap, uitrusting of wat je ook nodig hebt voor de ultieme roadtrip.
- Adaptive Cruise Control: Ervaar een moeiteloze rit met geavanceerde cruise control die automatisch de snelheid aanpast aan het verkeer om je heen, waardoor lange afstanden een waar genot worden.
- Luchtvering: Gepersonaliseerd comfort op elk terrein. Met de luchtvering past de RAM zich aan de omstandigheden aan, waardoor je altijd geniet van een soepele en beheerste rijervaring.
- Groot Panoramadak: Omarm de vrijheid van de open lucht zonder concessies te doen aan luxe. Het uitgestrekte panoramadak brengt de schoonheid van de buitenwereld naar binnen, waardoor elke rit een adembenemende ervaring wordt.
- Harman/Kardon Audiosysteem: Beleef geluid op een geheel nieuw niveau. Het Harman/Kardon audiosysteem met 19 speakers dompelt je onder in een rijke en meeslepende audiobeleving, waar elke noot en beat helder tot leven komt.
- Premium Lederen Bekleding: Omarm luxe en comfort met de hoogwaardige lederen bekleding die elke rit transformeert in een verfijnde ervaring.
- 12" Multimediascherm: Ontdek connectiviteit in zijn meest indrukwekkende vorm. Het 12-inch multimediascherm biedt intuïtieve bediening en geeft je toegang tot een wereld van informatie en entertainment met een druk op de knop.
- Volledig Digitaal Instrumentarium: Houd controle over elke functie van je truck met het volledig digitale instrumentarium, dat essentiële informatie op een overzichtelijke en stijlvolle manier weergeeft.
- 4-Wiel Aandrijving: Ga off-road met vertrouwen. De 4-wiel aandrijving van de RAM zorgt voor maximale grip en prestaties op elk terrein.
- Verwarmde en Geventileerde Stoelen: Ongeacht het weer, geniet altijd van de perfecte zit. Verwarmde en geventileerde stoelen bieden ultiem comfort, niet alleen voorin, maar ook voor de achterpassagiers!

En dat is nog niet alles! De RAM 1500 Limited Night Edition wordt compleet geleverd, alles is inclusief in de totaalprijs. Bovendien zijn de volgende extra's inbegrepen:

PRINS LPG Installatie: Profiteer van de voordelen van zuinigheid zonder concessies te doen aan prestaties. De RAM 1500 is uitgerust met een hoogwaardige PRINS LPG installatie voor een voordelig brandstofgebruik.
Trekhaak met 13-polige Stekkeraansluiting: Klaar voor avontuur! Neem gemakkelijk je favoriete speeltjes en/of aanhangers mee dankzij de inbegrepen trekhaak met 13-polige stekkeraansluiting.
In Kleur Gespoten Cover over de Laadbak: Voeg een vleugje stijl toe aan de functionaliteit. De in kleur gespoten cover over de laadbak beschermt niet alleen je lading, maar voegt ook een gestroomlijnde uitstraling toe aan je RAM.

Ervaar de ultieme combinatie van luxe, prestaties en extra functionaliteiten met de RAM 1500 Limited Night Edition. Kracht ontmoet elegantie, en de weg is van jou.

Mogen we je begroeten? Maak snel een afspraak en we zetten dit beest klaar voor een proefrit!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 402 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5654cc
Topsnelheid 180 km/h
Gewicht 2.584 kg
Trekgewicht 3.500 kg
Wielbasis 356 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Interieur
Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Lederen bekleding Lederen bekleding Keyless start Keyless start Houtafwerking interieur
Veiligheid
Adaptieve Cruise Control Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma
Infotainment
Apple carplay Apple carplay Audio installatie Audio installatie Bluetooth telefoonvoorbereiding Bluetooth telefoonvoorbereiding Navigatiesysteem Navigatiesysteem
Overige
Volledig digitaal instrumentenpaneel Volledig digitaal instrumentenpaneel Draadloze telefoonlader Draadloze telefoonlader Luchtvering Reservewiel
Exterieur
Mistlampen voor Mistlampen voor LED dagrijverlichting LED dagrijverlichting Schuif-/kanteldak Schuif-/kanteldak Lichtmetalen velgen Lichtmetalen velgen
Milieu
Lpg installatie

Video's

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited Night

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 89.900 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.466
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 89.900 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod