• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

BMW X5

M 4.4L V8 600pk xDrive

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 99.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.387
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • M Aerodynamicapakket
  • Lichtmetalen velgen multi-spaaks 21"
  • Airco separaat achter
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie high end
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • BMW Individual uitgebreide lederuitrusting 'Merino'.
  • M Aerodynamica
  • Airco (automatisch)
  • Luxe lederen bekleding

Algemene informatie

Kilometerstand 92.117 km
Bouwjaar 2020
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken N-728-BT
Wegenbelasting € 446 tot € 488 per kwartaal

Over deze BMW X5

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze BMW X5 M Competition uit 2020 die 92.117 kilometer op de teller heeft staan. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de achtcilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Zelfs een oude klinkerstraat voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook 21 inch lichtmetalen velgen, Laser-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

We hebben deze auto aan de vorige eigenaar mogen leveren met 25.675 kilometer op de teller. In de tussentijd is er zeer goed op gepast en recent hebben we deze wederom op een nieuwe auto mogen inruilen. Recent is de auto volledig gewrapt door een bedrijf gespecialiseerd in automotive detailing en wrappen. Onder de wrap is de auto gespoten in Saphire Zwart metallic.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Deze BMW X5 M is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Met met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW X5 M samen. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 600 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4395cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 2.285 kg
Trekgewicht 3.000 kg
Wielbasis 297 cm
Lengte 494 cm
Breedte 202 cm
Hoogte 175 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
M Aerodynamicapakket M Aerodynamicapakket Apple Carplay/Android Auto Apple Carplay/Android Auto BMW Individual uitgebreide lederuitrusting 'Merino'. BMW Individual uitgebreide lederuitrusting 'Merino'. M Aerodynamica M Aerodynamica
Exterieur
Lichtmetalen velgen multi-spaaks 21" Lichtmetalen velgen multi-spaaks 21" Elektrisch glazen panorama-dak Elektrisch glazen panorama-dak laser LED koplampen Trekhaak elektrisch uitklapbaar
Interieur
Airco separaat achter Airco separaat achter Airco (automatisch) Airco (automatisch) Luxe lederen bekleding Luxe lederen bekleding Achterbank verwarmd Achterbank verwarmd
Infotainment
Audio installatie high end Audio installatie high end Navigatiesysteem full map + hard disk Rondomzicht camera Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Veiligheid
Nachtzicht-assistent Nachtzicht-assistent Dodehoek detector Autonomous Emergency Braking Bandenspanningscontrolesysteem
Milieu
Start/stop systeem

Video's

BMW X5

M 4.4L V8 600pk xDrive

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 99.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.387
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 99.900 (in. btw)

Vergelijkbaar aanbod